Ons assortiment waterpartijen

Wilt u een aangename waterpartij in uw tuin installeren? Creëer de waterpartij waar u altijd van gedroomd heeft met onze kant-en-klare fonteinen, tafels en waterspiegels. Onze producten zijn gemaakt van cortenstaal of roestvrij staal en zorgen ervoor dat u met een gerust hart van uw tuin kunt genieten!

Onze waterpartijen

Geplaatst in de tuin of op een terras, brengen onze waterspiegels en fonteinen ontspanning in uw buiteninrichting.

Waterspiegels in cortenstaal

Onze cortenstalen waterspiegels zijn ondiepe bassins die de lucht en de omringende planten weerspiegelen op hun oppervlak. Esthetisch gezien passen ze perfect in uw tuin en creëren ze een continuïteit met de natuur. Ze zorgen voor een rustgevende sfeer voor ontspanning. Onze waterspiegels worden geleverd met een waterblad, een pomp en LED-verlichting.

 

Fonteinen van roestvrij staal en cortenstaal

Onze roestvrijstalen en cortenstalen fonteinen en watertafels brengen een modern tintje aan uw buitenruimte en produceren een rustgevend geluid. Onze design fonteinen zijn duurzaam en vergen weinig of geen onderhoud. Dankzij de meegeleverde LED-verlichting kunt u ook ’s avonds genieten van het uitzicht op uw waterpartij.

Wilt u een 100% op maat gemaakte fontein?

Wilt u een fontein, een ondiep zwembad of een waterspiegel in uw tuin? Wij creëren uw product op maat in ons atelier. Contacteer ons om uw ontwerpproject te bespreken!

Waarom Kubik kiezen voor uw waterpartij?

Belgisch maatwerk

Al onze waterpartijen worden op maat gemaakt in België, in ons atelier in Perwez. Wij ontvangen het cortenstaal of inox in ruwe staat en verwerken het in onze creaties.

Esthetische en duurzame producten

 

Al onze producten zijn ontworpen om zowel stijlvol als duurzaam te zijn. Cortenstaal en roestvrij staal zijn twee zeer resistente materialen, die niet bederven in contact met water en niet worden aangetast door het weer. Onze fonteinen en vijvers zijn elegant en luxueus met hun hoogwaardige afwerking.

Gemakkelijk te installeren en te gebruiken

 

Onze fonteinen en waterspiegels worden gebruiksklaar geleverd, compleet met pomp en LED-verlichting. Ze zijn gemakkelijk te installeren en kunnen in enkele minuten op een terras of in een tuin worden geplaatst. In tegenstelling tot een vijver, plas of vijver met vissen en waterplanten vereisen onze fonteinen en spiegels geen grote ruimte of onderhoud.

Onze waterpartijen

Ontdek onze creaties van fonteinen en waterspiegels op maat.