Plantenbakken in cortenstaal of gelakt

Wilt u uw buitenruimte verfraaien met een stijlvolle en elegante plantenbak? Ontdek onze moderne plantenbakken, gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals cortenstaal, roestvrij staal of aluminium.

Ons assortiment plantenbakken

Wij bieden u verschillende modellen plantenbakken voor buiten.

Plantenbakken van cortenstaal

Onze plantenbakken van cortenstaal hebben een aantrekkelijke natuurlijke oranjebruine patina. Met hun tijdloze en elegante design zullen ze uw exterieur jarenlang verfraaien. Onze plantenbakken van cortenstaal zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen (vierkant of rechthoekig, met of zonder bodem).

 

Gekleurde plantenbakken

Onze gekleurde plantenbakken zijn gemaakt van roestvrij staal of aluminium, afhankelijk van uw wensen. Deze gelakte plantenbakken in verschillende afmetingen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende kleuren. U vindt zeker een model en een kleur die passen bij uw interieur of exterieur.

Wij maken uw plantenbak op maat

Heeft u een specifieke vraag voor uw toekomstige plantenbak in cortenstaal, roestvrij staal of aluminium? Vertel ons over uw project! Bij Kubik maken we jouw plantenbak op maat in ons atelier. Zo krijg je een volledig gepersonaliseerde en unieke plantenbak voor in je tuin.

Waarom kiezen voor een Kubik plantenbak?

Gemaakt in België

 

Al onze plantenbakken op maat worden exclusief vervaardigd in ons atelier in Perwez, Waals-Brabant. De materialen worden gesneden, gelast en gepolijst om uw product te creëren.

Weerstand

 

Onze plantenbakken zijn weerbestendig, corrosiebestendig en slagvast. Ze kunnen dus zomer en winter buiten blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden.

Esthetiek

 

Onze gelakte en cortenstalen plantenbakken hebben een modern en elegant ontwerp. Ze zijn geschikt voor alle decoratiestijlen, zowel binnen als buiten.

Kwaliteit van de materialen

 

Onze plantenbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gekozen vanwege hun sterkte en duurzaamheid.

FAQ: alles wat je moet weten over de Kubik plantenbak

K
L

Waarom kiezen voor een plantenbak van cortenstaal?

Plantenbakken van cortenstaal zijn zowel mooi als sterk. Cortenstaal is een zeer sterke metaallegering. Op je plantenbak vormt zich een natuurlijke beschermlaag, die je plantenbak die roestkleurige patina geeft. Het voorkomt verdere corrosie. Bovendien is deze patina ook heel stijlvol.

K
L

Waarom kiezen voor een gelakte plantenbak?

De roestvrijstalen of aluminium plantenbak met poedercoating is duurzaam en stijlvol. Zijn gladde en glanzende uiterlijk geeft hem een luxueuze afwerking. Bovendien kunt u met deze materialen uw plantenbak de kleur van uw keuze geven.

K
L

Gaat mijn plantenbak buiten achteruit?

Nee, uw plantenbak, of deze nu van cortenstaal, roestvrij staal of aluminium is gemaakt, zal nooit doorbreken. De plantenbakken hebben zelfs 5 jaar garantie. Wij werken met gecertificeerde grondstoffen: roestvrij staal 304 of 316L en cortenstaal type A. Het is mogelijk om de corrosie van uw Corten plantenbakken onder controle te houden door een daarvoor ontworpen staal toe te passen.

K
L

Hoe onderhoud ik mijn Kubik plantenbak?

De Kubik plantenbak in gelakt of cortenstaal heeft geen speciaal onderhoud nodig, ook niet buiten. U kunt hem dus met een gerust hart in uw tuin laten staan.

K
L

Hoe worden Kubik plantenbakken gemaakt?

Wij ontvangen het ruwe materiaal in onze werkplaats in Perwez. We snijden de verschillende onderdelen van je plantenbak uit, lassen ze aan elkaar en polijsten ze. In het geval van een plantenbak in cortenstaal bieden wij aan om het oxidatieproces in ons atelier uit te voeren en het eindresultaat te bevestigen. Bij een roestvrijstalen of aluminium plantenbak wordt het product gepoedercoat in de kleur van uw keuze.

K
L

Wat is de levertijd van een Kubik plantenbak?

Gemiddeld moet u rekening houden met 3 weken voor de productie van uw cortenstalen plantenbak en 4 weken voor een gekleurde plantenbak. Deze tijd kan variëren.

Bent u geïnteresseerd in een gelakte of cortenstalen plantenbak?

Wilt u uw tuin, uw buitenruimte of een binnenterras verfraaien met een design plantenbak? Kies dan voor een Kubik plantenbak in cortenstaal of in kleur. Onze op maat gemaakte producten zullen u verleiden door hun hoge kwaliteit.