Cortenstalen randen voor buiten

Geef uw tuin karakter met cortenstalen randen. Deze esthetische, praktische en solide producten verfraaien de buitenkant van uw huis en bakenen uw ruimtes af.

Randen om uw eigen tuin te ontwerpen

Met cortenstalen borders kunt u de buitenkant van uw huis naar eigen wens inrichten. U kunt eenvoudig uw bloemperken, uw gazon, uw grind- of aardpaden, uw terras, uw moestuin of elke andere buitenruimte afbakenen.

Met de flexibele borders kunt u rechte of golvende grenzen creëren voor een gestructureerde en 100% individuele tuin. De stroken zijn 300 cm lang en 15 cm hoog (standaardmaat) en kunnen worden gecombineerd om de gewenste lengte te creëren. Aangezien wij fabrikant zijn, is het mogelijk om borders op de gewenste hoogte (15, 20, 25, 30 cm) te bestellen.

Cortenstaal, een sterk en duurzaam materiaal voor buitengebruik

Elke stoeprand is gemaakt van Cortenstaal, een sterke metaallegering. Dit materiaal oxideert bij contact met lucht en vormt een beschermende laag die uw stoeprand beschermt tegen weersinvloeden, vocht en zon. Cortenstoepranden zijn veel duurzamer dan houten stoepranden en vergen geen onderhoud. Dit maakt het het ideale materiaal voor uw tuin.

Elegante randen voor een stijlvol exterieur

Cortenstalen randen hebben een prachtige roestkleur. Deze tijdloze en natuurlijke kleur geeft uw tuin een elegant design. Geschikt voor alle stijlen exterieurs, Cortenstalen randen geven uw tuin een strakke en nette uitstraling, voor een onberispelijke afwerking.

Heeft u een Cortenstalen border op maat nodig?

Een standaard border van cortenstaal is 2 mm dik, 15 cm hoog en 300 cm lang. Zijn deze afmetingen niet geschikt voor uw tuinaanlegproject? Neem dan contact met ons op! Wij maken uw product op maat in onze werkplaats in Perwez.

FAQ: alles wat u moet weten over de cortenstalen tuinranden

K
L

Hoe installeer ik een cortenstalen border?

In tegenstelling tot een houten of kunststof border is een cortenstalen border eenvoudig te installeren! Het enige wat u hoeft te doen is de haringen in de grond te slaan waar u ze wilt hebben.

K
L

Wanneer ziet mijn cortenstalen border er definitief uit?

Wanneer u uw cortenstalen stoeprand ontvangt, is deze nog niet volledig geoxideerd. Dit betekent dat het oxidatieproces nog niet is voltooid: het uiterlijk van uw stoeprand zal na verloop van tijd veranderen. Het duurt enkele maanden voordat het cortenstaal zijn uiteindelijke oranjebruine kleur heeft bereikt.

K
L

Welke kleur krijgt mijn cortenstalen rand?

Een Cortenstalen rand heeft een oranjebruine kleur die verandert door het oxidatieproces. De kleur kan enigszins variëren afhankelijk van de weersomstandigheden en de plaatsing van de stoepranden. In het algemeen zal cortenstaal na verloop van tijd donkerder worden.

K
L

Hoe onderhoud ik cortenstaal?

Dankzij de natuurlijke roestlaag heeft uw product geen onderhoud nodig, in tegenstelling tot hout of andere meer kwetsbare materialen. Het is perfect bestand tegen vocht en weersinvloeden. Het kan dus in direct contact staan met de grond voor een gazon, bloembed of moestuin, zonder risico op verandering.

Geïnteresseerd in ons product voor uw tuin?

 

Stuur ons uw project met alle nodige informatie! Wij bepalen het aantal stroken en de lengte die geschikt is voor uw buiteninrichting.