Ons assortiment buitenmeubelen

Wij bieden u een selectie van buitenmeubelen om uw tuin en terras te verfraaien en in te richten. Onze producten zijn voornamelijk gemaakt van Cortenstaal en zijn stevig, esthetisch en duurzaam.

Onze selectie tuinmeubelen

Ontdek onze kwaliteitsproducten voor uw tuin of terras.

Plantenbakken

Kubik metalen plantenbakken verfraaien uw tuin en terras en zetten uw planten en bloemen in de kijker. In Cortenstaal geven ze een tijdloze en warme stijl aan uw exterieur. In roestvrij staal of aluminium, onze gelakte plantenbakken zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Ze kunnen worden aangepast aan elke decoratiestijl, voor een 100% gepersonaliseerde buitenruimte.

Grenzen

Ontwerp uw buitenruimte en definieer elke ruimte met smaak met onze cortenstalen borders. Ze zijn ideaal om uw tuin te structureren en karakter te geven. Onze rechte of gegolfde randen zijn zowel design als bestendig en passen zich aan al uw indelingen aan: afbakening van gazon of pad, omlijsting van terras of buitenruimte, enz.

Groentebakken

Geniet van een esthetische en praktische kweekruimte met een plantenbak van cortenstaal. Dit duurzame materiaal is ideaal voor het kweken van groenten en kruiden buiten. Met of zonder bodem, onze bakken kunnen worden aangepast aan uw behoeften en in uw tuin of op een terras worden geplaatst.

Brievenbussen

Onze brievenbussen van cortenstaal verfraaien de ingang van uw huis en geven uw exterieur elegantie. Dankzij de natuurlijke oxidatie van cortenstaal hebben onze brievenbussen een mooie, tijdloze roestkleur en zijn ze beschermd tegen verwering en corrosie.

Laat ons uw product op maat maken

Wilt u op maat gemaakte meubels voor uw buitenruimte? Bij Kubik luisteren we naar al uw projecten! Vertel ons wat u wilt en wij maken uw product in onze werkplaats.

Waarom kiezen voor Kubik buitenmeubelen?

100% Belgische producten

Wij vervaardigen de tuinmeubelen in ons atelier in Perwez. Wij ontvangen de grondstof (cortenstaal, inox of aluminium) en produceren uw buitenproduct.

Kwaliteitsvolle materialen

 

We kiezen enkel stevige en esthetische materialen voor uw meubelen, zoals cortenstaal of inox. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat bestand is tegen weersinvloeden en corrosie.

Creaties op maat

 

Hebt u een specifiek project voor uw exterieur? Wij vervaardigen uw tuinmeubelen in cortenstaal of inox in ons atelier. U geniet van een uniek en op maat gemaakt product!

Onze buitenmeubel creaties