Waterspiegels in cortenstaal

Wilt u een rustgevende waterpartij in uw tuin creëren? De cortenstalen waterspiegel van Kubik is de ideale oplossing om een aangename en ontspannende waterplek te creëren.

Wat is een waterspiegel?

Een waterspiegel is een ondiep, gelijkvloers zwembad dat de lucht en de natuur eromheen weerspiegelt. In tegenstelling tot een fontein of een watertafel, produceert het weinig rimpeling om een bijna glad oppervlak te behouden en het gewenste spiegeleffect te creëren.

Een waterpartij in harmonie met de natuur

Dankzij het reflecterende oppervlak past de waterspiegel perfect in uw tuin. Hij creëert een effect van continuïteit met de omringende natuur en verlengt de lucht, de bomen, de bloemen en de planten rondom. Het discrete geluid van het waterblad voegt een ontspannende sfeer toe, terwijl de LED-verlichting voor een mooi lichtspel zorgt.

Cortenstaal, het beste materiaal voor uw waterspiegel

Een natuurlijk en elegant materiaal

Cortenstaal is het materiaal bij uitstek voor uw waterspiegel. Zijn oranjebruine patina past perfect bij de natuurlijke kleuren van uw tuin. Hij past op geraffineerde wijze in de omgeving. Het tijdloze ontwerp biedt elegantie aan uw exterieur.

Een duurzaam materiaal

Cortenstaal oxideert van nature in de lucht en vormt een roestige patina. Deze laag beschermt het materiaal tegen verdere corrosie, verwering en vocht. Cortenstaal is in de fabriek al gecorrodeerd, maar gaat niet achteruit in contact met water en heeft geen onderhoud nodig.

Laten we uw waterspiegel op maat maken

Wilt u een reflecterende waterspiegel in uw tuin? Wij kunnen uw cortenstalen waterspiegel op maat maken in onze werkplaats, zodat hij perfect past bij uw exterieur. Neem contact met ons op om uw project te bespreken!

Vertrouw Kubik voor uw cortenstaal product

R

Gemaakt in België

 

Al onze producten worden vervaardigd in België, in ons atelier in Perwez, in Waals-Brabant.

R

Sterke en duurzame vijver

 

Onze vijvers uit Cortenstaal zijn sterk en duurzaam. Ze hebben een hoogwaardige afwerking.

R

Esthetisch product

 

Onze cortenstalen producten hebben een esthetisch design. Ze passen bij alle decoratiestijlen.

Wilt u een fontein in uw tuin?

Wilt u het geluid van stromend water horen? We hebben ook andere producten voor uw waterruimte, zoals fonteinen en watertafels in cortenstaal en roestvrij staal.

FAQ: alles wat u moet weten over onze waterspiegels

K
L

Moet ik mijn Cortenstaal zwembad onderhouden?

Nee. Cortenstaal heeft geen onderhoud nodig. Om schade te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het gebruikte water pH-neutraal is.

K
L

Zijn er accessoires inbegrepen?

Ja, een waterpas, een pomp en LED-verlichting zijn bij uw zwembad inbegrepen. Het is dus direct na levering klaar voor gebruik. Wij werken voornamelijk met het merk Oase en krijgen professioneel advies via onze samenwerking met Aquiflor.

K
L

Wanneer ontvang ik mijn cortenstalen vijver?

Als uw vijver niet in voorraad is, maken wij uw vijver op maat in ons atelier van het ruwe staal. Het duurt ongeveer 3 weken om uw product te maken.

Meer informatie nodig over onze producten?

Wij hebben vele producten in cortenstaal om uw tuin te verfraaien volgens uw wensen! Contacteer ons en vertel ons over uw outdoor design project. Wij zullen u producten voorstellen die aangepast zijn aan uw behoeften..