Ons assortiment vuurpotten en barbecues

Wilt u gezellige momenten doorbrengen rond een vuurtje in uw tuin of een goede barbecue op uw terras? Ontdek onze verschillende warme producten om van uw buitenruimte te genieten, zoals een vuurkorf en een plancha in cortenstaal. En voor uw voorraad brandhout bieden we u ook praktische en stijlvolle houtblokkenopslag!

Onze producten voor uw vuurplaats

Ontdek onze producten op maat in cortenstaal of roestvrij staal voor uw vuurplaats.

Brazier

Warm u op rond een buitenhaard van cortenstaal. Onze op maat gemaakte vuurpotten geven uw tuin een warm design en brengen uw gasten samen rond een gezellig vuur. Zo geniet u van uw zomeravonden en winterdagen in de warmte!

 

Plancha en barbecue

Kook je eten tot in de perfectie met een op maat gemaakte plancha van cortenstaal. Met zijn unieke stijl wordt de Kubik plancha het middelpunt van uw tuin. Onze verschillende modellen bieden vele mogelijkheden voor barbecue liefhebbers: kooktafel, brazier, houtblokkenopslag en zelfs een plancha op een trolley. Kubik is de enige fabrikant die de roestvrijstalen kookplaat aanbiedt. Je hoeft je bakplaat dus niet naar binnen te halen in de winter: hij roest nooit en is gemakkelijk te onderhouden.

Houtopslag

Opbergruimte nodig voor het hout in uw vuurkorf, barbecue of open haard? Bewaar het in een praktisch, stijlvol en duurzaam houtblokkenrek! Met onze op maat gemaakte houtblokkenkasten in cortenstaal of gelakt roestvrij staal kunt u uw houtvoorraad buiten of binnen veilig opbergen.

Op maat gemaakt voor uw exterieur

Heeft u een buitenproject met een vuurkorf of een barbecue? Bij Kubik zijn we de specialisten in tuinmeubelen op maat! Vertrouw ons uw project toe en wij maken uw product in roestvrij staal of cortenstaal volgens uw wensen en behoeften: brazier, plancha, kooktafel, barbecue, houtopslagkast…

Waarom Kubik vertrouwen om uw buitenmeubelen te ontwerpen?

Een 100% Belgisch merk

Bij Kubik worden al onze op maat gemaakte producten in cortenstaal, roestvrij staal of aluminium volledig in België gemaakt. Onze vakmensen maken uw vuurkorf of plancha in ons atelier in Perwez, in Waals-Brabant.

Designproducten

Met hun tijdloos design zijn onze producten bedacht en ontworpen om uw buitenruimte te verfraaien. Dankzij hun unieke look geven de Kubik barbecue en plancha een moderne en warme sfeer aan je tuin of terras.

Duurzame materialen

 

Wij kiezen voor duurzame materialen, zoals roestvrij staal en cortenstaal, om onze producten te vervaardigen. Onze barbecues en vuurpotten zijn beschermd tegen weersinvloeden, vocht en corrosie en hebben geen onderhoud nodig. Ze kunnen dus buiten blijven staan zonder bang te zijn om veranderd te worden.

Onze creaties voor buitenhaarden

Ontdek onze creaties: braziers, barbecues, plancha’s, houtopslag…