Stammenrek van cortenstaal en roestvrij staal

Weet u niet waar u uw houtblokken voor uw haard moet bewaren? Ontdek ons houtblokkenrek voor buiten of binnen. Praktisch en esthetisch, met onze houtblokkenkast kunt u uw houtvoorraad in alle eenvoud opbergen.

Praktische opslag voor uw houtvoorraad

Hebt u een kachel, een vuurkorf of een houtkachel? Dan hebt u veel hout nodig voor uw open haard. Met onze houtopslag op maat in cortenstaal of gelakt roestvrij staal kunt u uw houtvoorraad gemakkelijk opbergen door uw houtblokken te stapelen. Dit opslagmeubel houdt uw haardhout veilig tegen de elementen in uw tuin of op uw terras.

Een design opbergkast voor binnen of buiten

Onze opslagkasten voor haardhout in cortenstaal of gelakt roestvrij staal zijn zeer esthetisch. Ze passen perfect in het natuurlijke decor van uw tuin of verfraaien uw interieur en creëren een warme en moderne sfeer. Veel meer dan een eenvoudig opslagmeubel, is ons haardhoutrek ook een echt decoratief element.

Duurzame materialen voor uw brandhoutrek

Onze haardhoutkisten zijn gemaakt van cortenstaal of gelakt roestvrij staal. Beide materialen staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid. Zowel cortenstaal als roestvrij staal zijn materialen die bestand zijn tegen vocht en corrosie. Ze zijn daarom geschikt voor buitengebruik.

Een 100% maatwerk haardhoutrek

Bij Kubik maken we jouw cortenstalen of gelakte RVS haardhoutopslag op maat. Moet je veel haardhout opslaan? Wij passen de afmetingen van uw opslagunit aan aan uw wensen!

Wilt u een sterke, op maat gemaakte houtopslag?

Waarom Kubik vertrouwen?

Hoge kwaliteit

 

Wij kiezen onze materialen zorgvuldig uit bij onze leveranciers, om u een kwalitatief, duurzaam en esthetisch product te garanderen. Dankzij onze knowhow en oog voor detail kunnen wij u een houtopslagplaats van topkwaliteit aanbieden.

100% Belgische handgemaakte productie

Al onze producten op maat worden in België gemaakt. Onze vakmensen vervaardigen uw houtopslag in ons atelier in Perwez.

Creaties op maat

 

Niet iedereen heeft dezelfde opslagbehoeften of dezelfde designwensen. Daarom worden onze houtrekken volledig op maat gemaakt. U krijgt een unieke opberger, met de juiste afmetingen en de stijl van uw keuze.

FAQ: alles wat u moet weten over onze houtstapelrekken

K
L

Hoeveel houtblokken kan ik opbergen?

Onze kasten worden volledig op maat gemaakt. De afmetingen van onze producten variëren. Daarom verschilt de hoeveelheid hout die kan worden opgeslagen van product tot product. Informeer ons over uw opslagbehoeften en wij maken uw opslagkast op maat.

K
L

Moet ik mijn houtopslag onderhouden tegen corrosie?

Nee. Wij gebruiken roestvrij staal of Cortenstaal, twee zeer bestendige materialen die geen bijzonder onderhoud vereisen. Cortenstaal is een legering van verschillende elementen, zoals koper en nikkel. Het ontwikkelt een natuurlijke roestbescherming die verdere corrosie voorkomt.

K
L

Hoe lang duurt het om mijn product te vervaardigen?

Gemiddeld duurt het 3 weken om een product op maat te maken. Wij maken uw kast vanaf nul in ons atelier.

Bent u geïnteresseerd in een houten kast op maat?

Neem dan contact met ons op! Wij maken uw product op de gewenste afmetingen. U kunt uw hout in alle rust opslaan in uw tuin of binnenshuis!