Waterfonteinen in Corten en roestvrij staal

Wilt u een buitenruimte creëren met een waterpartij, maar heeft u niet de ruimte voor een vijver? Kubik waterfonteinen en watertafels vinden moeiteloos hun plaats in uw tuin of op uw terras en bieden u de ontspannende sfeer waar u altijd van gedroomd heeft!

Ons assortiment waterfonteinen

Wij hebben twee soorten watertafels voor buiten om in uw tuin of op uw terras te plaatsen. Onze fonteinen zijn gebruiksklaar en voorzien van een pomp met waterstraal en LED-verlichting.

Watertafel in cortenstaal

Onze rechthoekige of vierkante watertafel in cortenstaal is zowel trendy als zeer duurzaam. Met zijn natuurlijke roestlaag biedt deze fontein een mooie oranje-bruine kleur die naadloos aansluit bij de kleuren van uw tuin. Deze oxidatie dient ook als bescherming tegen verwering en slijtage.

 

Watertafel in gelakt roestvrij staal

Onze rechthoekige of vierkante waterfontein in gelakt roestvrij staal geeft uw buitenruimte een moderne uitstraling. Dankzij de sterkte van roestvrij staal en de afwerking met poedercoating is deze watertafel bestand tegen corrosie en slijtage. Hij is gemakkelijk te reinigen en vereist geen speciaal onderhoud.

Wij maken uw watertafel op maat

Wilt u een fontein installeren in uw tuin of op uw terras? Contacteer ons om uw ontwerpproject te bespreken! Wij maken uw watertafel op maat in ons atelier.

Waarom kiezen voor een Kubik watertafel?

Gemaakt in België

Kubik fonteinen op maat worden allemaal in België gemaakt, in ons atelier in Perwez, Waals Brabant. Wij ontvangen het inox of cortenstaal in ruwe staat en maken uw watertafel op maat volgens de gewenste afmetingen.

Hoogwaardige afwerking

 

Wij gebruiken kwaliteitsmaterialen om een duurzaam en bestendig product te garanderen. Alle lasnaden worden zorgvuldig gereinigd en gepolijst in ons atelier voor een luxueuze afwerking.

Esthetisch ontwerp

 

Onze fonteinen hebben een modern, strak design. In roestvrij staal of cortenstaal, onze watertafels kunnen worden aangepast aan elke stijl van buitendecoratie. Het lichtspel van de LED-verlichting voegt een extra vleugje moderniteit toe.

Gemakkelijk te gebruiken

 

Onze watertafels zijn eenvoudig te installeren in de tuin of op een terras. Ze zijn gebruiksklaar en worden geleverd met een pomp en LED-verlichting.

Wilt u een reflecterende waterpartij?

 

We hebben ook waterspiegels in cortenstaal die de omringende natuur weerspiegelen op het oppervlak. Dit product is esthetisch aantrekkelijk en wordt geleverd met een waterblad, LED-verlichting en een pomp.

FAQ: alles wat u moet weten over onze fonteinen en watertafels

K
L

Gaat mijn watertafel buiten achteruit?

Nee. Uw roestvrijstalen of cortenstalen fontein is weerbestendig. Wij maken onze fonteinen van roestvrij staal, zodat ze na verloop van tijd niet oxideren. Cortenstalen fonteinen daarentegen hebben een natuurlijke oxidatielaag die als bescherming dient.

K
L

Ik heb een cortenstalen fontein. Wanneer krijg ik het gewenste patina?

Cortenstalen fonteinen oxideren na verloop van tijd op natuurlijke wijze. Deze oxidatielaag geeft uw fontein een oranjebruin patina. Het kan enkele maanden duren voordat dit proces zich stabiliseert.

K
L

Moet ik mijn fontein onderhouden?

Nee. De materialen die wij gebruiken zijn van nature bestand tegen corrosie en verwering. Onze fonteinen hebben dus geen bijzonder onderhoud nodig. Wij raden u echter aan water te gebruiken met een neutrale pH-waarde. Vergeet echter niet uw pomp binnen te halen als de temperatuur meer dan 3 dagen achtereen onder de -2° komt.

K
L

Wordt mijn fontein geleverd met accessoires?

Ja, uw fontein wordt geleverd met een pomp en LED-verlichting. Hij is dus meteen klaar voor gebruik.

K
L

Wanneer ontvang ik mijn fontein?

Gemiddeld duurt het 3 weken om uw fontein uit ruw staal te vervaardigen. Als uw product op voorraad is, is de levertijd korter.

K
L

Interesse in een fontein of watertafel?

Neem contact op met ons team. Wij adviseren u over het beste product voor uw buiteninrichting en vervaardigen uw fontein op maat in roestvrij staal of cortenstaal.

Interesse in een fontein of watertafel?

 

Neem contact op met ons team. Wij adviseren u over het beste product voor uw buiteninrichting en vervaardigen uw fontein op maat in roestvrij staal of cortenstaal.