Cortenstaal gedenktekens

Cortenstaal is een zelfgepatineerd staal met geforceerde oppervlaktecorrosie, gebruikt voor zijn uiterlijk en weerstand tegen atmosferische omstandigheden. De gedenktekens worden volledig in België vervaardigd, in de fabriek gecorrodeerd (optioneel) en vervolgens bevestigd om het gewenste effect te behouden. Verschillende oplossingen staan tot uw beschikking. Aarzel niet ons te contacteren om uw wensen betreffende uw grafmonument te bespreken.

Randen met rendement

Wilt u uw eeuwige genegenheid tonen voor een overleden dierbare en tegelijk uw budget respecteren?

Kies dan voor de cortenstalen grondbeugels. Ze zijn gemakkelijk te installeren en zullen het graf van de overledene verfraaien door een beetje kleur toe te voegen.

Cortenstaal vergt geen onderhoud. Na verloop van tijd krijgt cortenstaal een patina en een unieke kleur die varieert van oranje tot bruin. Prijs: Vanaf 280€ excl. BTW voor 200 x 110 x h20cm (Installatie in België is optioneel).

Compleet monument

Het is tijd om de begraafplaatsen wat kleur te geven!

Wij stellen voor om de volledige grafsteen in cortenstaal volledig op maat te maken. Cortenstaal is bestand tegen het Belgische weer en vergt geen onderhoud.

Het kan in de fabriek worden gecorrodeerd (optioneel) en gelakt om de corrosie te stoppen zodra het gewenste patina is bereikt. Prijs: Vanaf 650€ ex BTW voor 200 x 110 x h15-10cm (Installatie in België optioneel).

Graveren van gepersonaliseerde grafsteen

Om uw grafsteen te begeleiden, bieden wij u het ontwerp van uw op maat gemaakte stele aan, in cortenstaal. Onze grafisch ontwerper maakt een 3D tekening van uw stele ter goedkeuring alvorens deze te lasersnijden.

U kunt er tekst op plaatsen maar ook kleine tekeningen/symbolen. De stele is meestal een 15 cm diepe muur die aan de grafsteen wordt bevestigd.

Het is ook mogelijk om uw stele te maken in een 5mm dikke metalen plaat. Deze wordt dan in de grond verankerd. Op aanvraag kunnen wij ook de plaatsing uitvoeren. Prijs : Vanaf 250€ exclusief BTW.

Onze realisaties