Cortenstaal brievenbussen

Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame brievenbus voor de buitenkant van uw huis? Kies dan voor een Cortenstalen brievenbus! Onze tijdloze modellen zullen u verleiden met hun elegantie.

Een resistente en duurzame brievenbus

Onze brievenbussen zijn gemaakt van cortenstaal, een solide staallegering bestaande uit ijzer, chroom, nikkel en koper. In contact met lucht ontwikkelt dit materiaal een esthetische roestlaag op het oppervlak, die uw brievenbus beschermt tegen verdere corrosie. Dankzij Cortenstaal zijn onze brievenbussen weerbestendig, duurzaam en onderhoudsvrij.

Een tijdloos aantrekkelijke brievenbus

Verfraai de ingang van uw huis met een brievenbus van cortenstaal! Na verloop van tijd zal uw brievenbus oxideren en een mooie oranjebruine kleur krijgen. Het biedt een natuurlijk, tijdloos en warm design aan uw entree. De cortenstalen brievenbus is de esthetische oplossing om uw huis onmiddellijk cachet en elegantie te geven.

Onze modellen Cortenstalen brievenbussen

Ontdek onze verschillende modellen brievenbussen in cortenstaal. Elke doos wordt ongeoxideerd geleverd, met twee sleutels.

Klassieke brievenbus

Tijdloos, de klassieke brievenbus is perfect voor alle exterieurs.

Hoekige brievenbus

Deze Cortenstalen brievenbus heeft een haakse opening.

Open front brievenbus

Dit model brievenbus biedt een modern, licht design.

Wilt u een brievenbus op maat?

Op verzoek maken wij uw maatwerk brievenbus van cortenstaal in onze werkplaats. In ons atelier in Perwez maken wij uw product op de gewenste afmetingen en laseren wij uw huisnummer. Zo geniet u van een unieke brievenbus!

FAQ: alles over onze cortenstalen brievenbussen

K
L

Wanneer krijgt mijn brievenbus zijn roestkleur?

U ontvangt uw cortenstalen brievenbus ongeoxideerd. De beschermende roestlaag zal zich geleidelijk vormen in contact met de buitenlucht. Gemiddeld duurt het enkele weken voordat u de eerste kleurveranderingen ziet en meer dan een jaar voordat u de uiteindelijke kleur krijgt.

K
L

Welke kleur krijgt mijn cortenstalen brievenbus?

In de loop der maanden zal het patina van uw brievenbus zich ontwikkelen. Het is roestig van kleur, d.w.z. een oranje-bruine tint. De roest is aanvankelijk lichter, maar wordt na verloop van tijd donkerder en bereikt na enkele maanden zijn definitieve kleur.

K
L

Hoe onderhoud ik mijn Cortenstalen brievenbus?

Cortenstaal is een sterk materiaal dat geen onderhoud nodig heeft. Dankzij de beschermende roestlaag is uw brievenbus van nature beschermd tegen corrosie. Het is bestand tegen weersinvloeden, UV-stralen en vocht.

Doe een beroep op Kubik voor uw exterieur

Vraag een offerte aan bij een van onze experts