Kubik, uw specialist in buiteninrichting

Gelegen in Perwez in de provincie Waals Brabant, is Kubik een familiebedrijf gespecialiseerd in outdoor design voor particulieren en professionals. Wij creëren unieke ontwerpen in ons atelier, met kwaliteitsmaterialen, om uw buitenruimte een persoonlijke en moderne toets te geven.

De geschiedenis van ons bedrijf

Kubik werd in 2018 opgericht door Julien Bouharmont. Als zoon van een van de twee managers van MTTS Concept, een ijzerfabriek gespecialiseerd in roestvrij staal op maat, besloot Julien de verschillende activiteiten van het bedrijf van zijn vader te verdelen om zich beter op potentiële klanten te kunnen richten.

Dit leidde tot de oprichting van drie nieuwe bedrijven, elk gespecialiseerd in een ander type product: MTTS Concept voor artikelen voor de farmaceutische industrie en de horeca, Steel Intérieur voor gelaste creaties voor interieurs en tenslotte Kubik voor de inrichting van buitenruimtes.

Vandaag bestaat Kubik uit vaklui en tekenaars met een passie voor design en creatie. Deze professionals laten zich inspireren door de meest uiteenlopende stijlen om unieke stukken aan te bieden die perfect passen in elke buitenruimte: tuin, terras, openbare plaats…

Unieke projecten en creaties voor professionals en particulieren

Onze focus op hoogwaardige producten en materialen, gecombineerd met onze passie voor design, stelt ons in staat unieke of beperkte creaties te produceren die elke buitenruimte een moderne toets geven. Of u nu een op maat gemaakte plantenbak in corten of roestvrij staal, een fontein of een elegante vuurtafel nodig hebt om uw terras te verfraaien, wij kunnen u het juiste product voor uw behoeften leveren.

Vanuit onze werkplaats in Perwez kunnen wij snel reageren op nieuwe aanvragen en bestellingen aannemen voor kleine of grote projecten van professionals of particulieren.

100% Belgische handgemaakte productie

Ons bedrijf waardeert de ambachtelijke knowhow van het ijzerwerk. Al onze producten worden in België ontworpen en vervaardigd door onze grafisch ontwerper, onze industrieel ontwerpers en onze ambachtslieden. Zij maken de creaties met de hand in ons atelier van 500 m2 in Perwez in Waals-Brabant.

Kwaliteitsvolle materialen

Wij betrekken onze grondstoffen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Om u duurzame producten met de hoogste afwerkingsgraad te garanderen, werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, cortenstaal en aluminium. Wij bieden ook een combinatie van deze materialen met exotisch hout of arduin.

Aangepaste en gepersonaliseerde buitenontwerpen

Bij Kubik zijn we trots op ons vermogen om unieke producten te creëren die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of u nu een particulier bent of een professional met een project, wij werken met u samen om de perfecte ambiance voor uw buitenruimte te ontwerpen.

Door zorgvuldige samenwerking kunnen wij uw visie begrijpen en vertalen in een uniek product. Wij geloven dat de sleutel tot succesvol outdoor design een goede communicatie met onze klanten is. Onze eigen industrieel ontwerpers en grafici ontwerpen uw maatwerk met een 3D tekening, om aan uw verwachtingen te voldoen en het perfecte product te creëren voor uw tuin, terras, patio of openbare ruimte.

Doe een beroep op Kubik voor uw exterieur

 

Kubik is het ideale bedrijf voor al uw buitenontwerpen. Met onze toewijding om alleen de hoogste kwaliteit materialen te gebruiken en ons vermogen om ontwerpen aan te passen en op maat te maken, zijn we er zeker van het perfecte product voor u te vinden. Dus neem vandaag nog contact met ons op en laten we beginnen met het ontwerpen van de buitenruimte van uw dromen!