Uw specialist in outdoor design op maat

Wij ontwerpen uw buitenruimte met esthetische en duurzame creaties in cortenstaal, inox en aluminium. Onze kwaliteitsproducten worden op maat gemaakt in België.

Kubik, een Belgisch merk van kwaliteitsvol vakmanschap

Ons familiebedrijf op mensenmaat is gevestigd in Perwez, in Waals-Brabant. Om u producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, vervaardigen onze metaalbewerkers al onze creaties in ons atelier uit resistente en duurzame materialen zoals cortenstaal, roestvrij staal en aluminium.

Bij Kubik bieden we unieke ontwerpen of ontwerpen in beperkte oplage, volledig bedacht door onze industriële ontwerpers en vervaardigd door onze ambachtslieden. Wij ontwerpen producten op maat, aangepast aan uw behoeften.

Onze producten voor uw exterieur

Wilt u uw exterieur verfraaien? Wij bieden u verschillende producten voor uw tuin of uw terras.

Buitenmeubilair

Richt uw buitenruimte smaakvol in dankzij onze creaties in cortenstaal en roestvrij staal: plantenbakken, moestuinbakken, borders en brievenbussen.

Waterpartijen

Creëer een ontspannende sfeer in uw tuin met een unieke waterpartij in cortenstaal. Ontdek onze fonteinen en waterspiegels op maat.

Braziers en barbecues

Breng onvergetelijke momenten door bij het vuur met onze buitenbraziers en plancha’s. Verfraai uw vuurplaats met een unieke houtopslag.

Zij hebben een beroep op ons gedaan

Onze klanten zijn tevreden en bevelen ons aan.

Gaëtan Mahaux

Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Zeer mooie bloembak en zeer mooie vuurkorf.

Romain Ledoux

Het bedrijf vervaardigde onze plantenbakken voor de moestuin in cortenstaal. Geweldig resultaat en goed advies. Ik beveel ze aan.

Quentin Geubel

Eindelijk een bedrijf dat precies op tijd levert wat we besteld hebben! Hartelijk dank voor de kwaliteit van de afwerking en jullie glimlach.

Thérèse De Sloovère

Ik had de gelegenheid om samen te werken met KubiK Creations voor de realisatie van maatwerk meubilair in cortenstaal op mijn bouwplaatsen. Zeer mooie realisaties, netjes en zeer deco. Bedankt KubiK. Idealis-Concept

Ludovic Urbain

Uitstekende afwerking, redelijke prijs en moderne stijl. U kunt hun goed uitgeruste en nette werkplaats bezoeken, maatwerk is hun specialiteit en dat is te zien aan de diversiteit van hun creaties.

Jerome Clouet

Onze landschapsarchitect bracht ons in contact met de firma Kubik, voor de plaatsing van cortenstalen bakken. Niet alleen vonden we precies het type plantenbakken dat we zochten, maar we ontdekten ook een zeer compleet assortiment, zoals hun barbecues en braséros. Wij bevelen hen zonder meer aan.

Alberic Dassesse

Ik heb Kubik’s diensten gebruikt voor mijn corten randen en bakken. Snelle en kwalitatieve service. Een familiebedrijf dat ik aanbeveel!

Emeline Clercq

Ik heb bij Kubik-creation een moestuin en een kruidentuin besteld. De kwaliteit is uitstekend! De manager is zeer attent. Ik beveel hem aan.

Inrichting voor professionals

Bent u een professional en op zoek naar kwaliteitsproducten voor uw buitenmeubilair? Vertrouw op Kubik! Wij voeren al uw projecten uit, groot of klein. Vertel ons wat u wilt. Wij vervaardigen het unieke stuk dat u nodig heeft.

Onze prestaties

Doe een beroep op Kubik voor uw exterieur

Wilt u uw exterieur inrichten met design en bestendige producten? Bij Kubik luisteren we naar uw project! Wij passen ons aan uw wensen aan om u een unieke creatie te leveren die voldoet aan uw behoeften. Neem nu contact met ons op en laten we samen het buitenmeubilair van uw dromen ontwerpen.