Cortenstaal plancha's voor buiten

Wilt u genieten van uw zomerdagen en -avonden rond een goede barbecue in uw tuin? Ontdek onze cortenstalen plancha’s. Praktisch en esthetisch, onze kooktafels zullen u vele gastronomische momenten buiten bezorgen!

Een vriendelijke en esthetische grill

Onze plancha in cortenstaal zal u verleiden met zijn tijdloze design en zijn functionaliteit. Het middelpunt van uw toekomstige barbecues en grills, met onze plancha kunt u gezond voedsel koken op verschillende temperaturen. U kunt vervolgens gebruik maken van zijn vuurschaal om u bij het vuur op te warmen in een gezellige sfeer!

Onze verschillende modellen cortenstalen plancha's

Wij bieden drie modellen cortenstalen plancha’s aan.

De cortenstalen kookplaat op voet

De Kubik kookplaat heeft een uniek ontwerp. Het is zowel een bakplaat als een brazier, waardoor u uw vlees, vis, eieren en groenten kunt bereiden op een roestvrijstalen plaat. De sintels in het midden van de kookplaat stralen hun warmte geleidelijk uit van het midden naar de buitenkant van de kookplaat. Zo kunt u als een chef uw eten op verschillende temperaturen bereiden!

De kookplaat met houtblokkenkast

Deze kookplaat is een 3-in-1 grillmodel met een roestvrijstalen plaat om uw gerechten te garen dankzij de warmte van de sintels in het midden. Hij doet ook dienst als vuurkorf en laat u toe uw houtblokken op te bergen in de houtblokkenkast. Zit u zonder warmte? Gewoon bukken om wat hout te pakken en uw kookplaat bij te vullen!

De bakplaat op een trolley

Onze plancha trolley is het model voor de grootste fans van barbecueën en grillen. Deze mobiele trolley op wielen is gemakkelijk te verplaatsen en beschikt over een grote roestvrijstalen kookplaat om al uw gerechten te bereiden. Hij heeft ook een roestvrijstalen lade voor het opbergen van uw keukengerei en een vak voor het opbergen van uw houtblokken. Zo heb je alles wat je nodig hebt om een barbecueprofessional te worden.

Wil je een bakplaat op maat?

Bij Kubik maken we je producten op maat in cortenstaal. Wil je een unieke bakplaat, aangepast aan jouw wensen, neem dan contact met ons op. We bespreken samen uw project.

Waarom kiezen voor een Kubik bakplaat?

Belgische ambachtelijke kwaliteit

Wij vervaardigen al onze plancha’s in België, in ons atelier in Perwez, in Waals-Brabant. Onze vakmensen stellen hun knowhow tot uw dienst om u een topproduct te garanderen.

Sterke en duurzame materialen

 

Voor onze plancha’s gebruiken we cortenstaal. Dit materiaal vormt een natuurlijke roestlaag die uw kookplaat beschermt tegen elke vorm van aantasting. Het voor de plaat gebruikte roestvrij staal is corrosiebestendig. Uw bakplaat is dus duurzaam en kan zonder risico buiten blijven staan.

Tijdloze esthetiek

 

Onze cortenstalen bakplaten hebben een prachtige oranjebruine patina en een uniek design. Als decoratief object op zich zal uw bakplaat uw exterieur verfraaien en de aandacht trekken.

Veelzijdig product

 

De Kubik kookplaat is een multifunctioneel product dat dient als bakplaat, vuurkorf en houtopslag, afhankelijk van het model dat u kiest. U kunt hem gebruiken volgens uw wensen en behoeften.

FAQ: alles wat u moet weten over onze Corte stalen plancha's

K
L

Hoe onderhoud ik mijn plancha?

Dankzij de resistente materialen heeft uw plancha geen bijzonder onderhoud nodig en kan hij buiten blijven staan. Cortenstaal ontwikkelt van nature een beschermende laag die uw plancha beschermt tegen corrosie.

K
L

Hoe steek ik mijn plancha aan?

Uw plancha wordt aangestoken zoals een houtvuur. Leg het hout in het midden van uw kookplaat, in de daarvoor bestemde ruimte. Wij raden u aan een vuurstarter te gebruiken om te beginnen.

K
L

Hoe kook ik voedsel op mijn bakplaat?

U kunt voedsel direct op de hete roestvrijstalen plaat koken. Wij adviseren u om olie toe te voegen voordat u gaat koken. Uw bakplaat verspreidt de warmte geleidelijk over de plaat. Hoe dichter bij het midden, hoe hoger de temperatuur. U kunt hetere kookzones creëren door de kolen naar wens te verspreiden.

K
L

Wanneer ontvang ik mijn bakplaat?

Onze plancha's worden allemaal gebouwd in onze fabriek in Perwez. Het duurt gemiddeld 3 weken om uw op maat gemaakte bakplaat te vervaardigen. Als uw product op voorraad is, zal de levertijd korter zijn.

Geïnteresseerd in onze buitenplancha?

Contacteer ons voor meer informatie over onze verschillende modellen plancha’s of om uw eigen plancha op maat te maken!