Cortenstaal vuurkorven

Bent u op zoek naar een vuurschaal om uw ontspanningsmomenten buiten uit te breiden? Met onze cortenstalen vuurpotten kunt u zomer en winter genieten van uw tuin en uw terras.

Onze modellen vuurkorven

Van het eenvoudigste tot het meest gesofisticeerde model bieden wij u verschillende cortenstalen vuurpotten aan.

Een cortenstalen reservoir

De brazier b is een warm en tijdloos model voor uw tuindecoratie. Met zijn gebogen vorm kan hij gebruikt worden om uw buitenvuur op te bouwen. Heb je geen warmte meer nodig? Maak van uw tank een plantenbak!

 

Een kom in cortenstaal

De komvormige vuurschaal is ideaal voor uw buitenvuur. Dankzij de opstaande randen houdt de kom de as en sintels in het midden voor meer veiligheid. Bovendien verspreidt hij de warmte gelijkmatig.

Een vuurtafel met een uniek en warm design

De Kubik haardtafel van Cortenstaal heeft een uniek design. Dankzij zijn moderne esthetiek wordt uw vuurtafel het middelpunt van uw buiteninrichting. Zijn mooie roest-oranje kleur doet denken aan de warme kleuren van het vuur en past perfect in een natuurlijke omgeving. Dankzij de centrale schouw kunt u een groot en gezellig houtvuur maken.

Een duurzame vuurschaal van cortenstaal

Onze vuurkorf is gemaakt van cortenstaal. Dit robuuste materiaal corrodeert na verloop van tijd en vormt een natuurlijke roestlaag op het oppervlak. Deze corrosie biedt bescherming tegen aantasting, waardoor de levensduur van uw vuurkorf wordt verlengd. Cortenstaal is bestand tegen de hitte van het vuur en de weersomstandigheden van het Belgische klimaat. Uw vuurkorf kan dus het hele jaar door buiten blijven staan, zonder speciaal onderhoud.

Multifunctioneel gebruik in alle seizoenen

Zowel in de zomer als in de winter kan de vuurkorf gebruikt worden in uw buitenruimte. Het houtvuur zorgt voor de nodige warmte op koude winterdagen. In de zomer verlicht uw vuurkorf uw avonden en verwarmt hij uw nachten na een goede barbecue of plancha. Zo geniet u in elk seizoen van uw tuin en uw terras.

Wij maken uw vuurkorf op maat

Wilt u genieten van gezellige momenten rond een buitenvuur? Richt uw tuin of terras in met een Kubik vuurschaal. We hebben verschillende modellen met standaard afmetingen, maar we ontwerpen ook uw vuurtafel en vuurschaal op maat, afhankelijk van de diameter van de centrale vuurplaats die u wenst.

Waarom kiezen voor een Kubik vuurschaal?

Kwaliteit gemaakt in België

 

Onze vuurtafels en vuurschalen in cortenstaal worden volledig in België gemaakt. Wij ontvangen het ruwe staal in ons atelier in Perwez en bewerken het tot uw vuurplaats.

Zorgvuldig en duurzaam product

 

Zoals bij al onze producten hechten we veel belang aan het ontwerp van onze vuurkorf en zijn robuustheid. De hoogwaardige afwerking maakt het tot een topproduct dat lang meegaat.

Uniek en op maat gemaakt

 

Bij Kubik worden onze op maat gemaakte cortenstalen vuurpotten speciaal ontworpen om aan uw wensen en eisen te voldoen. Wat uw ontwerpproject ook is, wij gaan de uitdaging aan om u tevreden te stellen!

FAQ: alles wat u moet weten over onze cortenstalen vuurkorven

K
L

Hoe onderhoud ik mijn cortenstalen vuurkorf?

Uw cortenstalen vuurkorf heeft geen onderhoud nodig. De natuurlijke roestlaag die zich op het oppervlak vormt, is voldoende om uw vuurkorf te beschermen tegen corrosie, het weer en de hitte van het houtvuur.

K
L

Hoe lang moet ik wachten op het definitieve patina van mijn brazier?

Het oxidatieproces van Cortenstaal duurt enkele maanden. Wanneer u uw brazier ontvangt, is hij al gecorrodeerd in ons atelier. U krijgt dus een mooie roestkleurige vuurtafel.

K
L

Hoe wordt mijn cortenstalen vuurschaal gemaakt?

Uw vuurschaal wordt gemaakt in ons atelier. Wij ontvangen het cortenstaal in zijn ruwe vorm. We maken uw product op maat, reinigen de lasnaden en polijsten ze. We activeren ook de corrosie en fixeren die om het gewenste patina te verkrijgen.

K
L

Hoe lang duurt het om een vuurkorf te maken?

Gemiddeld maken we uw op maat gemaakte vuurkorf in 3 weken. De levertijd is sneller als u kiest voor een voorraadvaas met standaard afmetingen.

Geïnteresseerd in onze vuurkorf?

 

Contacteer ons om uw project te bespreken. Wij maken uw product op maat. Zo kunt u genieten van uw tuin en terras bij het vuur!